Beurs Nürnberg 2018 5 oktober 2018

Yes, momenteel staan we op de beurs in Nürnberg te shinen met onze nieuwe collecties! Kom een kijkje nemen in onze stand tot en met zaterdag 6 oktober.

Lees meer >
Sneak preview 7 maart 2017

Nieuwe frisse ontwerpen voor agenda’s, kalenders en gezinsplanners 2018. Een collectie in kraft stijl met Quotes, eentje met thema Tribal en een fleurige collectie met het thema Floral.

Lees meer >
Hong Kong Stationery Fair 2017 9 januari 2017

We halen onze inspiratie uit de hele wereld, daarom reist Gijs af naar Hong Kong om de nieuwste producten en ideeën op te doen op het gebied van stationery. De laatste trends in thema’s, kleuren, materialen en dessins worden gespot. 

Lees meer >
Succesvolle beurs Insights X Neurenberg 6 oktober 2016

Onze eerste deelname van deze beurs, waarin we onze twee nieuwe collecties Back to School konden presenteren: Be Sweet en Be Great. Be Sweet, een kleurrijke, hippe en zoete collectie waarin de ananas de hoofdrol speelt, met zilverfolie als eyecatcher. Be Great kenmerkt zich door quotes en grafische prints, uitgevoerd in kraft met zwart/wit en hier en daar een accent in goud.

Lees meer >
Lancering nieuwe huisstijl Sima 3 oktober 2016

Sima groeit en timmert flink aan de weg. Daarbij hoort een eigentijdse uitstraling die laat zien wat we doen en wie we zijn.  Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het nieuwe logo en de richting die we op willen, zo zijn we ook hard bezig met onze nieuwe website!

Lees meer >
Versterking binnen het team! 5 september 2016

Als designer is Tanja een creatieve aanvulling op het Sima team. Met haar ruime ervaring in de reclame en ontwerpwereld kan zij ons versterken met het ontwerpen van nieuwe collecties en met heel veel leuke nieuwe ideeen komen. Barst maar los!

Lees meer >