Wanna Sima way of working?

De manier waarop we werken bepaalt het succes van onze producten.
Want als wij blij zijn tijdens het werk, dan ben jij dat ook met het eindproduct!

news2.png

NOTHING IS IMPOSSIBLE, JUST ASK

Sima is nieuwsgierig, leergierig, praktisch en denkt altijd in mogelijkheden.. Daarom starten we altijd met vragen stellen, want alleen als we precies weten wat je wilt garanderen we vakmanschap, accuraatheid en eerlijkheid. Een uniek product, met een snelle levering, voor een lage prijs. Of het nu gaat om een enkel notitieblok, een gecompliceerde agenda of een volledige collectie stationery. Wat je ook vraagt, wij hebben het antwoord!

NATURE IS IN OUR NATURE

Naast papier en plastic als waardevolle grondstof voor onze producten, zijn mensen minstens zo belangrijk. Daarom draagt Sima een grote verantwoordelijkheid om het zo goed mogelijk voor iedereen te doen. We kopen zoveel mogelijk producten met een FSC® of PEFC keurmerk (Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten). Sima kent haar fabrieken en komt op voor de belangen van de werknemers. We zijn niet voor niets lid van de BSCI. Daarnaast steunen we ook verenigingen of stichtingen die onze medewerkers een warm hart toe dragen. Happy people, make happy products!

news2.png

news2.png

HAPPY DESIGNS
MAKE HAPPY CLIENTS

Waar Sima echt een onderscheid maakt is in de designs. Onze creativiteit kent geen grenzen, we halen onze inspiratie uit de hele wereld. Tijdens inspiratiereizen met collega’s, maar zelfs tijdens de vakantieperiode is iedere Sima medewerker bezig met het ontdekken van inspirerende producten. Door het gebruiken van de juiste kleuren, materialen en designs, maken we voor iedere klant een uniek product. Daag ons uit, we verrassen je graag!

IT’S ALL ABOUT TIMING, NOT SPEED

Sima doet de juiste dingen op het juiste moment. Wij geloven niet in spoed, haast, snel of effe. Dankzij onze ervaring en kennis houden we meer van rust, eenvoud, maatwerk en perfectie. We monitoren leveringen, offertes, afspraken, voorraadanalyses en leverschema’s minutieus, zodat we zeker weten wat, wanneer en waar een product van ons is of moet zijn. Afspraak is echt afspraak!

news2.png

news2.png

QUALITY IN EVERY DETAIL

Elk detail is even belangrijk voor Sima, want het is pas een goed product als alles klopt. We kennen de details niet alleen, we willen deze kennis ook delen en laten zien wat de invloed is van deze details. We stemmen met elke klant af hoe belangrijk deze details zijn. Succes zit namelijk in het scherp stellen van al deze details. Zo spreken we niet over een levertijd van drie maanden, maar van 91 dagen. Een klein detail, maar een groot verschil!

ALWAYS OPEN

Niet letterlijk, maar wel in onze communicatie met klanten. Open en eerlijk, altijd in goed vertrouwen en met een glimlach. Wij geloven dat het eindresultaat beter wordt als de weg er naar toe leuk is. Voor de klant, de uiteindelijke gebruiker maar zeker ook voor ons. Do what you love, love what you do!

news2.png